• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Cederträ atlas, eterisk olja 10 ml

  • 65 kr
  • 59 kr
I lager.
Dela

Cederträ atlas ekologisk eterisk olja

Cederträ atlas har en söt och varm trädoft med en avslappnande och fokuserande verkan. Oljan är fantastisk  vid meditation då den sägs ha en fokuserande inverkan. Cederträ atlas sägs även stärka självförtroendet och lindra nervositet. På Mellickas älskar vi att blanda cederträ atlas tillsammans med lavendel och olibanum i en basolja och använda vid stressiga tider för fokus och lugn.


Cederträ atlas sägs också ha antiseptiska egenskaper och verkar sammandragande, stabiliserande samt balanserande på huden. Oljan reglerar talgproduktionen och kan med fördel användas vid eksem då den lugnar klåda och hudirritationer. Och om du till exempel har problem med fet hårbotten och mjäll så ska cederträ atlas fungera bra.

Magiska egenskaper: andlighet, självkontroll, läkning, häva förhäxningar.


Vetenskapligt namn: Cedrus atlantica
Växtdel: Ved
Ursprungsland: Frankrike

De äkta eteriska oljorna är 100% rena och destillerade ur växter eller pressade ur citrusskal. De är noggrant utvalda av leverantörer från hela världen, de kommer från rätt botanisk växt och kontrolleras med moderna testmetoder. Alla våra eteriska oljor är märkta enligt gällande kemikalielagstiftning i EU. Crearome är ett av få företag i Skandinavien som ännu följer denna lagstiftning.

Eteriska oljor är små droppar med stora effekter. De är mycket koncentrerade, och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt. Vid överdosering kan de vålla skador! De får inte komma i direkt kontakt med slemhinnor och givetvis inte heller ögon. Använd dem ej outspädda direkt på huden.