Om oss

Hej och varmt välkommen till Mellickas!

Att du har hittat hit betyder att du är redo att göra en förändring i ditt liv. Att du är redo att ta hjälp av moder jord och universum för att bli en mer lugn och harmonisk person. Att du är redo att tro på att du kan styra ditt eget liv och vilka vägar det tar.

Jag som har startat och driver Mellickas.se heter Sanna Lutzov och den spirituella livsstilen är självklar för mig. Den är inte något jag kan ens kan välja att vara utan.  Precis på samma sätt som jag är en del av universum, är den en del av mig. Tack vare spiritualiteten har jag förstått att jordens energier och resurser kan hjälpa och stötta mig att må bättre. Den har gett mig verktyg för att navigera i en värld som inte alltid varit så lätt för mig att förstå sig på. Spiritualiteten har också hjälpt mig att förstå att jag kan manifestera in vad jag vill i mitt liv,  bara genom att fokusera på det jag verkligen vill - och det kan du med!Spirituell livsstil

Mellickas älskar den spirituella livsstilen och vill varken tumma på kvalité eller etik. För oss är det viktigt att våra spirituella verktyg, så som kristaller och rökelser, kommer från schyssta producenter. Vår ambition är att vara en plats där du kan införskaffa dig det du behöver för ett mindre stressfullt liv och samtidigt vara snäll mot miljö och människor. Vi önskar att alla kände mindre stress och fick connecta mer med sig själva i vardagen. Vår högsta önskan är att få hjälpa dig med just detta, och guida dig till en vardag med mer spiritualitet och mindre stress. Låt oss hjälpa dig att få fler magiska stunder i ditt liv!

Mellickas värdeord

Vi gör allt med KÄRLEK. Kärlek till våra kunder, till vår natur, till vår värld.

Vi vill kunna göra SKILLNAD. Skillnad på riktigt. Vi tror att långt ifrån alla är gjorda för att passa in i dagens hektiska samhälle där vi inte får chans att känna in, eller vara, oss själva. Där tiden rusar förbi och normen är otroligt snäv. Vi vill kunna hjälpa dig som kämpar med att hänga med i samhällets tempo. Hjälpa dig med att hitta verktyg som gör skillnad för dig.

Vårt tredje värdeord är FAIR. För oss är det A och O att våra produkter är schyssta mot både människor och miljö. Vi har nära samtal med våra leverantörer för att veta att de produkter vi tar in tar hänsyn till både de människor som tar fram och skapar dem och vår miljö.


Mellickas tankar om hållbarhet

Vår planet ska hålla länge, något som vi vet att den inte kommer att göra som läget ser ut idag. På Mellickas gör vi vad vi kan för att använda packmaterial som är återvinningsbart,  återanvända packmaterial som kommer till oss och aldrig att köpa in plast för att skicka vidare produkter. Om ni får en vara paketerad i bubbelplast eller liknande kan ni vara helt säkra på att det är material som vi har fått varor i och som vi i vår tur återanvänder istället för att slänga. Återanvänd gärna vårt packmaterial du också!