• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Kristallkit, den Gyllene Trion

  • 225 kr
I lager.
Dela

Den gyllene trion består av bergkristall, rosenkvarts och ametist. Denna trio sägs vara extra läkande och kristallerna sägs stärka varandras egenskaper. Bär trion med dig för extra starkt stöd, eller placera den i ditt hem för att ha starka och klara energier omkring dig.

I trion står bergkristallen för klarhet, harmoni och balans. Den stärker koncentrationsförmågan, ger mod och uthållighet, förstärker auran och tar bort negativa energier. Den är kraftfull vid healing, förstärker energier, intentioner och andra kristallers egenskaper. Många menar att bergkristallen är kristallernas kristall för sina fantastiska egenskaper. Rosenkvarts är känd för sina kärleksfulla vibrationer. Kristallen fyller våra hjärtan med kärlekens energi och hjälper oss att omvandla negativitet till kärlek. Rosenkvartsen sägs öppna upp för villkorslös kärlek till dig själv. Ametisten hjälper oss att släppa taget om känslor som stress och ångest och är dessutom skyddande mot stress och negativitet. Den lindrar stress, balanserar humörssvängningar, skingrar ilska och ångest och är kristallernas ”lugn och ro”-kristall. Den sägs hjälpa oss med att fokusera på våra känslor, men den kan också hjälpa dig att lyfta ditt sunda förnuft vid beslutsfattande. Kristallen är mycket spirituell och sägs stärka vår intuition och de gåvor vi fått. Tillsammans blir dessa tre kristaller extra starka!

Om du precis har blivit nyfiken på kristaller och inte riktigt vet var du ska börja så är detta kit en bra start! Kombinera gärna med en mer grundande kristall också som tillexempel rökkvarts, mahogny obsidian eller larvikit.Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3