• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Ametrin, spets A

  • 395 kr
  • 198 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Ametrin är en underbar kristall som är en naturlig kombination av ametist och citrin. Den här kristallen har både ametistens helande och lugnande energier och citrinens peppiga och positiva energi. Det gör att den höjer dig och ditt självförtroende på flera nivåer! Den boostar din kreativitet och din inlärningsförmåga, och tros kunna hjälpa dig att finna kreativa lösningar. Dessutom sägs den kunna förbinda fysiska och andliga riken.

Primärt chakra: Kronchakra

Sekundärt chakra: Solar plexus och tredje ögat.

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Den här kraftfulla kristallen, i sin kombination av ametist och citrin, är den ultimata kristallen för att höja ditt självförtroende. Lider du av det så kallade imposter syndrome? Att du går omkring tror att du bara fejkar din kunskap och att alla snart ska komma på dig? Då kan du behöva den här kristallen. Den inte bara stärker ditt självförtroende utan helar dessutom din självkänsla.

Kristallens utseende och användning:

Supervackra spetsar från Boliwia. Spetsar riktar energi och ökar kristallens helande egenskaper. Energin riktas åt det håll spetsen pekar. Många använder även denna typ av kristall för att rikta spetsen mot sig under exempelvis meditation för att på så sätt rikta kristallens energi mot sig. Om man däremot riktar spetsen bort från sig själv så tror man att kristallen kan dra ut oönskade energier istället.  Denna typ av form på kristall används också ofta som mitt-sten/fokus-sten i kristallnät.

Vikt: 42 g

Höjd: 5 cm


Det är kristallen på bilden du köper.