• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Angelit, trumlad

  • 69 kr
  • 35 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Angeliten är en kristall som sägs hjälpa oss med vår telepatiska förmåga. Den ska ge stöd när vi vill öppna upp till andra världar och dimensioner för att få kontakt med anar och guider. Den här kristallen sägs vara riktigt magisk då den stimulerar våra psykiska förmågor som kanalisering och mediumskap till exempel. Den lär ge extra kreativitet i spellworks och vid ritualer. Dess energier ska vara änglalika och man menar att den är kristallernas skyddsängel som kan beskydda oss.

Chakra: Kronchakrat, Tredje Ögat, Halschakrat

Hur kristallen kan hjälpa dig: Angeliten är kristallen du vill ha när du vill få bukt med din aggressivitet då den sägs kunna lindra ilska och hjälpa oss förlåta oss själva. Den ska verka lugnande och även lindra spänningar och stress.

Kristallens utseende och användning: Trumlade kristaller från Peru som väger ca 10-20. Den här kristallen vill du bära med dig i stressiga perioder för att hålla humöret i schakt och få lugnande vibrationer. Det är den ultimata kristallen vid all typ av spirituellt arbete.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3