• Frakt från 54:- / Leverans 3-5 vardagar
Mindre stress - mer spiritualitet

Akvamarin, armband

  • 130 kr
Dela
Lagersaldo: 1

Kristallens egenskaper:

Akvamarin är en kristall som har en stark koppling till haven och vattenelementet. Det gör kristallen till en stark renare. Dessutom sägs den stärka egenskaper hos dig som självmedvetenhet och kommunikation. Energin är diskret rogivande, minskar stress och ångest och stärker samtidigt din inre styrka.

Chakra: Hals
Element: vatten
Stjärntecken: Vattuman
Elexirmetod: direkt och indirekt

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Det finns de som menar att akvamarinens renande egenskaper även fungerar på luftföroreningar och är bra att bära för den sakens skull. Den ska fungera som en talisman för säkert resande. Om du tycker om att arbeta med kristallessens så ska essens från akvamarin kunna hjälpa dig att få kontakt med ditt sanna jag och känna inre frid.

Kristallens utseende och användning:

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former,olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3