• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Bergkristall, hänge

  • 149 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper

Många menar att bergkristallen är kristallernas kristall för sina fantastiska egenskaper. Den ska kunna hjälpa oss att koppla upp oss mot vårt högre jag. Den är kraftfull vid healing, förstärker energier, intentioner och andra kristallers egenskaper. Kristallens energier hjälper oss att få klarhet, harmoni och balans. Den stärker din koncentrationsförmåga, ger mod och uthållighet, förstärker din aura och tar bort negativa energier.

Chakra: Alla
Månadssten: April

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Med sina starka energier är bergkristallen den självklara kristallen att använda vid dina ritualer och meditationer. Använd den när du programmerar andra kristaller med dina intentioner för att ge dem extra kraft. Använd den när du skriver dina mål för att få extra klarhet. Placera den på ditt skrivbord för att få mer koncentration och ork till att utföra ditt arbete. Med bergkristallen kan du även ren andra kristaller genom att ha dem liggandes tillsammans.

Kristallens utseende och användning:

Bär detta vackra hänge av bergkristall i en kedja runt halsen  och låt den hjälpa dig att fokusera på dina mål, ge dig klarhet, hjälpa dig att läka och förstärka alla dina positiva egenskaper.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3