• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Celestinkluster

  • 120 kr
  • 60 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Celestin är en andlig kristall som även kallas för änglasten. Den sägs hjälpa dig att öka din kanaliseringsförmåga och på så sätt ditt andliga arbete och din förmåga att ta kontakt med skydsänglar och guider. Hjälper dig att finna lugn, hopp och harmoni. Hjälper dig att slå av på takten i stunder när du stressar för mycket och hjälper dig att bryta negativa tankemönster och ältande.

Chakra: hals och tredje ögat

Stjärntecken: tvillingarna, skorpinjonen, fiskarna

Element: luft

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Den här kristallen är perfekt för dig som vill Kicki starta din andliga utveckling och ge den en riktig boost. Den hjälper dig som går runt med oro och tänker ”tänk om” att släppa tanken hitta ro. Den hjälper dig att släppa tankar som håller dig tillbaka. Dras du till celestin är du redo att släppa tagget!

Kristallens utseende och användning:

Underbara kluster från Brasilien. Kluster har en högre vibration då den består av många små kristaller. Om du placerar ett kluster i ditt hem eller på kontoret så låter du kristallens energi flöda åt alla håll. Celestinen är utmärkt att ha i sitt sovrum för att skapa lugn och harmoni. Använd den vid meditation och för att komma ner i varv och för att connecta med ditt högre jag och dina guider. Använd den i ditt andliga arbete.


Minsre kluster. Ca 60-80gKristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3