• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Dalmatinersten, armband

  • 89 kr
  • 45 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Dalmatinersteten är en kristall som hjälper dig att balansera dina bra och mindre bra egenskaper. Den säg vara bra för att se på saker ur olika perspektiv och inte fastna i det svart-vita tänket. Dess egenskaper sägs kunna hjälpa dig att sortera tankar, lugna, omvandla negativ energi och beskydda. Kristallen ska dessutom ha en fin, lugnande verkan på ditt husdjur – och andra djur.

Chakra: Baschackra och solar plexuschackra
Stjärntecken: Tvilling

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Dalmatinerstenen är en kristall du vill arbeta med i din personliga utveckling. Den kan hjälpa dig att rannsaka dig själv. Om du är redo att ge dig in i skuggarbete är det en kristall som sägs hjälpa dig att kunna finna balansen mellan dina bra och mindre bra sidor. Den sägs kunna hjälpa dig att se att ingenting är enbart negativt eller positivt, utan att det finns två sidor av varje mynt. Bär den även med fördel om du arbetar med djur, då den har en lugnande effekt på rädda och skadade djur.

Kristallens utseende och användning:

Denna kristallen vill du bära med dig när du är i en period av personligutveckling. Den kommer att påminna dig om att inte vara för hård mot dig själv, hjälpa dig att hålla dina tankar i schakt och att fokusera.

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3