• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Honungskakcit, rå

  • 129 kr
  • 65 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Vibrationerna från honungsklaciten sägs vara mycket tröstande. Den skapar lugn och hjälper dig att läka.

Chakra: Solarplexus, Kronchakra, Sacral

Hur kristallen kan hjälpa dig: Bär med dig din honungskalcit för att ha en påminnelse med dig om att det är okey att inte vara okey hela tiden. Låt alla känslor få ta plats. Låt den trösta dig och hjälpa dig att läka. Med honungskalcitens hjälpa ska du kunna få fatt i vad du behöver just nu för att må bra och skifta dina energier. Detta är en riktig self care-kristall som påminner dig om att ta hand om dig själv.

Kristallens utseende och användning:  Sätt dig ned med kristallen i handen. Ta några djupa andetag och tillåt dig att känna. Känna utan att döma. Känna utan att komma med lösningar. Känn in vad du behlver just nu. Programmera din honungskalcit med just det och bär den med dig för stöd.

Dessa fina bitar från Mexico har en mer eller mindre kvadratisk form. De väger ca 50-70 g.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former,olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3