• Frakt från 54:- / Leverans 3-5 vardagar
Mindre stress - mer spiritualitet

Jordgubbskvarts, armband

  • 105 kr
Dela
Lagersaldo: 5

Kristallens egenskaper:

Uppmuntrar dig till att förstå orsaken till problem som uppstår. Den sägs ha lugnande energier för stressade personer och ska dessutom balansera psyke och känslor. Den är populär för sin förmåga att dra till sig kärleks vibrationer, tacksamhet och generositet.

Stjärntecken: Vädur
Chakra: Hjärtchakrat

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Det här är kristallen för dig som är ute efter nya relationer. Det kan vara både en kärleksrelation eller en vänskapsrelation du letar efter, jordgubbskvartsen tros hjälpa dig genom att dra till sig likasinnade. Den sägs även ge dig energi och ska därför vara bra till personer som är mycket trötta. Bär kristallen för att hitta din själsfrände, bli mer handlingskraftig öka din produktivitet och för att ta del av dess glädjefulla energier!

Kristallens utseende och användning:

Ta hjälp av jordgubbskvartsen för att manifestera in den typ av relationer som du saknar i ditt liv. Ta med den på dejten samt använd den som verktyg för att sätta upp och nå dina mål.

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former,olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3


Chevron Ametist

Tyvärr slut i lagret.

Dalmatinersten, armband

Tyvärr slut i lagret.