• Frakt från 54:- / Leverans 3-5 vardagar
Mindre stress - mer spiritualitet

Karneol, armband

  • 89 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Karneol är en kristall som är fantastisk att bära med sig när man tappat sin kreativitet, eller känner att livet stagnerat i allmänhet. Karneolens energi hjälper oss nämligen att hitta tillbaka till livsglädjen. Den boostar vår kreativitet och vårt mod. Den sägs kunna hjälpa oss att känna oss starka, våga lyssna till vår magkänsla och utgå från vår egen sanning, Den ska även höja vår fysiska energi och är därför ett bra val om du till exempel vill börja motionera eller träna mer. Karneolen skyddar oss mot avundsjuka, rädsla och hat.

Chakra: rot och sakral
Stjärntecken: kräftan, lejonet, oxen, vädur, vågen, stenbock
Element: eld

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Håller du på att starta upp ett nytt projekt? Eller är du i full gång med nya livsvanor? Då är karneolen perfekt! Med sin positiva energi hjälper den till att öka kreativiteten, komma på nya idéer, få inspiration och hamna i flowet!

Kristallens utseende och användning: 

Bär karneolen med stolthet och känn hur den fyller dig med mod. Den kommer att stötta dig i vardagen och hjälpa dig att ge allt. Meditera med den, ha med den på träningspasset eller det viktiga mötet. Det är aldrig fel med karneol!

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3