• Frakt från 58:- / Leverans 3-5 vardagar
Mindre stress - mer spiritualitet

Pyrit, kluster

  • 123 kr
Dela
Lagersaldo: 3

Kristallens egenskaper:

Pyriten är nog mest känd för sin förmåga att dra till sig överflöd. Vill man få cashflow är det en pyrit man vill ha och manifestera med. Den har kraftiga vibrationer som för med sig lycka och välstånd till livets alla områden. Den främjar vitalitet och styrka. Den är dessutom en kraftigt beskyddande kristall som förhindrar negativ energi att nå fram till dig samtidigt som den främjar fysiskt och emotionellt välbefinnande.

Chackra: Rotchakrat

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Det här är inte bara en fantastisk manifestationskristall. Den är även grym att ha i ditt workspace för att få en ökad mental skärpa och bättre koncentration. Den här kristallen lockar till framgång och lycka och inspirerar till passion och kreativitet.

Kristallens utseende och användning: 

Vackra kluster som är fantastiska att inreda med samt använda vid spirituellt arbete. Renas ej med vatten då den kan rosta. Större kluster som väger ca 100-140 g.

Kristallerna på bilden är ett exempel på hur kristallerna kan se ut. Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3