• Frakt från 54:- / Leverans 3-5 vardagar
Mindre stress - mer spiritualitet

Rhodonit, armband

  • 89 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Rhodonit är en kristall för självkärlek, läkande och för att hitta sin själsfrände, en riktig kärlekskristall med andra ord. Den här kristallen sägs kunna hjälpa dig i din personliga och andliga utveckling då den ska kunna hjälpa dig att upptäcka dina inre gåvor. Kristallen sägs jobba med ditt hjärtchakra och hjälpa dig att balansera känslor och hitta tålamod. Den sägs också dra till sig kärlek och skydda mot negativa energier och kritik.

Chakra: Hjärtchakra

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Det här är den perfekta kristallen för självkritikern. Samtididigt som den hjälper dig att lära känna dig själv på djupet så stöttar den dig att känna kärlek till dig själv och inte vara så hård mot dig själv. Eftersom den öppnar upp hjärtchakrat också så ska den dessutom dra till sig kärlek och är den ultimata kristallen när du söker efter din själsfrände. Den ger dig styrka och kraft att orka igenom vardagen när det känns extra tungt.  

Kristallens utseende och användning:

Bär den dagligen för att öka ditt tålamod, för att inte vara för hård mot dig själv och för att dra till dig kärlek. Meditera med den för att komma i kontakt med ditt högre jag.

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3