• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Rosa ametist slab A

  • 795 kr
  • 398 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Den rosa ametisten är en underbar kristall som sägs främja en positiv självbild, höja självkänslan och självkärleken. Kristallens vibrationer sägs hjälpa oss att leva enligt vårt bästa , högsta jag  och att vara sitt sanna jag. Det sägs även att kristallen ska ge ovillkorligkärlek och hjälpa till att läka gamla sår från det förflutna. Den är även renande och renar dåliga och negativa energier i utrymmet där den är. Den sägs förstärka vår intuition och vårt klarseende. Den ska öppna upp våra hjärtan och ta bort stress och sorgsenhet och istället fylla det med kärlek.

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Rosa ametist är en riktig självkärlekkristall. Med sina vibrationer som sägs höja din självkänsla och låta dig känna kärlek till dig själv är detta den ultimata kristallen för dig som behöver jobba med din självbild. Den här kristallen vill påminna dig varje dag om hur fantastisk du är. Att du är unik och värd att älskas för just den du är.

 

Kristallens utseende och användning: 

Denna underbara stående slab från Brasilien ska du placera på platser där du kan behöva boosta dig själv lite extra. Till exempel vid din spegel så att du faktiskt ser vilken fantastisk person du är! Denna är ca 8 cm bred och 9 cm hög.

 

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3


Honungskakcit, rå

129 kr 65 kr

Fluorit spets D

400 kr 200 kr

Ametrin, trumlad

35 kr 11 kr

Akvamarin, trumlad

68 kr 20 kr