• Frakt från 58:- / Leverans 3-5 vardagar
Mindre stress - mer spiritualitet

Rosa månsten, armband

  • 120 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper: Månstenen sägs vaka över oss och vägleda oss igenom mörkret till ljuset, precis så som månen guidar oss med sitt sken i natten. Det är en kristall med feminina energier som hjälper oss att ha tålamod och tillförsikt. Den stärker vår inre visdom och vår intuition. Hjälper oss med beslutsfattande, att släppa taget och arbeta i ljuset. Den är rogivande, balanserande och kan hjälpa oss i att utveckla våra mediala förmågor.

Just den rosa förstärker kopplingen mellan vår vilja och vårt hjärta. Den kan hjälpa dig att finna det som gör dig lycklig i livet. Det är en riktig self-love sten.

Hur kristallen kan hjälpa dig: Den rosa månstenens energier är bra för dig som står mellan olika val i livet. Du kanske dras mellan flera olika viljor? Meditera med kristallen och känn efter vad det är du vill göra och behöver. Låt kristallen och dess energier guida dig på vägen i dina livsval.


Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3