• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Rosenkvarts, base cut B

  • 950 kr
  • 475 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper

Rosenkvarts är känd för sina kärleksfulla vibrationer. Kristallen fyller våra hjärtan med kärlekens energi och hjälper oss att omvandla negativitet till kärlek. Rosenkvartsen öppnar verkligen upp för villkorslös kärlek till dig själv. Då kan du även ge kärlek till andra. Rosenkvarts passar alla. Barn som vuxna.

Chakra: Hjärta, navel, rot
Elemnet: vatten
Månadssten: Oktober
Stjärntecken: Skorpinjonen, fiskarna

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Rosenkvarts hjälper dig att ta sig igenom kriser i livet och drar till sig kärlek.

Kristallens utseende och användning: 

Det är aldrig fel med en rosenkvarts. Bär den med dig, sov med den för att få fina drömmar, ha den i badrummet för att sprida självkärlek, ge den till någon som är ledsen, koppla av med den, ja - bara fantasin sätter gränser. Ett måste i varje kristallsamling.

Base cuts riktar energin med sina slipade spetsar. Man menar att detta ökar kristallens helande egenskaper. Energin riktas åt det håll spetsen pekar. Många använder även denna typ av kristall för att rikta spetsen mot sig under exempelvis meditation för att på så sätt rikta kristallens energi mot sig. Om man däremot riktar spetsen bort från sig själv så tror man att kristallen kan dra ut oönskade energier istället. De opolerade sidorna sprider energin från kristallen kraftigare än vad sidorna på polerade torn till exempel gör.

Från Brasilien.

Vikt: 710 g

Höjd: ca 10,5 cm.

Det är kristallen på bilden du köper.