• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Sodlait, base cut

  • 519 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Den här kristallen menar man är stärkande för intellektet. Med sin lugna och stabila energi undanröjer den förvirring och balanserar känslor. Sodalit är en kristall som öppnar upp ditt halschakra och är därför ett bra stöd vid kommunikation och för att säga sin sanning. Den kan bli en fin vägledare som med ”tough love” hjälper dig att se det du behöver se. Den kan även ge dig en djupare känsla av andlig förståelse och stärka din intuition.

Chakra: hals
Stjärntecken: jungfrun, vattuman
Element: vatten

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Sodalit kan vara ett bra stöd när du går igenom svåra och jobbiga perioder i dina relationer. Den hjälper dig att säga din sanning och ger dig samtidigt ro att ta dig igenom det du behöver. Den är också värdefull att meditera med då den lugnar ditt sinne och rensar bort störningar.

Kristallens utseende och användning:

Placeras med fördel i ditt work space då den kan hjälpa dig med din kommunikation. 

Base cuts riktar energin med sina slipade spetsar. Man menar att detta ökar kristallens helande egenskaper. Energin riktas åt det håll spetsen pekar. Många använder även denna typ av kristall för att rikta spetsen mot sig under exempelvis meditation för att på så sätt rikta kristallens energi mot sig. Om man däremot riktar spetsen bort från sig själv så tror man att kristallen kan dra ut oönskade energier istället. De opolerade sidorna sprider energin från kristallen kraftigare än vad sidorna på polerade torn till exempel gör.

Från Brasilien.

Vikt: 370 g

Höjd: ca 8 cm.

Det är kristallen på bilden du köper.