• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Tigeröga, trumlad

  • 40 kr
  • 20 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Tigeröga är kristallen som sägs ge dig mod när du står inför något nytt. Som hjälper dig att skrida till verket så att drömmar blir verklighet och som stärker ditt självförtroende, dina mentala förmågor och som kopplar samman det vilda och oförstörbara inom dig. Den ska stärka din självkänsla, din självkontroll och även din medvetenhet kring sexualitet och känslor.

Stjärntecken: Stenbocken och tvillingarna
Chakra: Bas, solar plexus.

Hur kristallen kan hjälpa dig: Tigeröga är den perfekta kristallen att bära med sig när man ska ut på en power-trip. Bär den med dig för att bli ditt bästa, självsäkra jag! Låt dess kraft fylla dig så att du lyckas med allt du tar dig för. Tigeröga är också den ultimata kristallen att bära med sig när man vill göra en livsstilsförändning. Den sägs nämligen stärka självkontrollen och kan till exempel hjälpa dig att ta kontrollen över suget av mat och sötsaker samt minska behovet av överkonsumtion av mat, cigaretter, alkohol mm.

Kristallens utseende och användning: Dessa vackra, trumlade stenar kommer från Sydafrika och är perfekta att bära med sig i fickan eller väskan. Eller varför inte göra en talisman eller hängsmycke av den? Du vill absolut ha en tigeröga nära dig för att stärkas av dess energier och utstråla självsäkerhet!


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3