• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

När det inte riktigt blir som man tänkt sig..

|5/06, 2022

När det inte riktigt blir som man tänkt sig..

Den här helgen skulle jag och kidsen ha åkt till mina föräldrars stuga. En av mina absoluta favoritplatser på jorden. Vi skulle ha gått på loppis, åkt till stranden och jag skulle ha tagit mig till min spot som jag tittade ut sist vi var där för lite tid för mig själv. Men en känsla, och vädret (hjälp vad det regnade på fredagskvällen!) gjorde att vi tog en extra natt hemma. Och tur var väl det. För jag vaknade och mådde så illa tidigt på lördagsmorgonen. Så min kära make fick avbryta sin helg med vänner och komma hem. För jag har varit helt däckad. Inte ens fått behålla vatten. Usch vad det inte är roligt att vara magsjuk. Är dock helt hundra på att det var något jag åt. För idag mår jag mycket bättre! Så pass bra att jag hoppas på att vi ska kunna åka till landet ikväll istället. Men vi får se. Det är ju kul om man har lite energi också. 


Annars är det rätt mycket stress just nu. Stress på jobbet med avslutningar och kvalitetsanalyser, stress med ens egna barn som ska börja skolan och behöver en del stöd. Stress med att hinna och finna ork till allt jag vill göra med Mellickas. Stress över att inte räcka till. Ja. Stress helt enkelt.

Kanske därför jag har dragits till snöfligeobsidian senaste tiden? Den säga hjälpa oss att få balans mellan vår själ, vår kropp och sinne. Och nog har jag känt mig lite mer balanserad när jag plockat fram min kristall och suttit med den ett tag. Så den kommer jag fortsätta att bära med mig ett tag framöver. 


Nej. Den här helgen har inte alls gett mig den återhämtning jag längtat efter. Snarare tvärtom. Allt liksom bara klumpar ihop sig ännu mer. Men men. Idag ska jag låta mig njuta utav solen. Det hoppas jag att du också får göra!


Kärlek/Sanna