• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

ENERGY BOOST LYX

  • 649 kr
I lager.
Dela

ENERGY BOOST LYX är ett kit framtaget för vårt mörka vinterhalvår. Det är skapat för att jaga bort stagnerad energi och känslor som nedstämdhet och likgiltighet för att istället föra in positivitet, glädje och extra energi i din vardag.

ENERGY BOOST LYX innehåller

1 rå orange kalcit
1 trumlad citrin
1armband i citrin med 8 mm pärlor
Eterisk olja eko Apelsin, 10 ml
Jojobaolja kallpressad och ekologisk. Jojobaolja  är en halvfet, lätt och mild olja med vaxaktiga fettsyror som ger skydd utan att vara för fet. Perfekt basolja till eteriska oljeblandningar.

Den orangea kalciten sägs kunna hjälpa oss att överkomma depression, likgiltighet och nedstämdhet. Den lär även stimulera kontakt och kommunikation mellan den spirituella och fysiska kroppen. Kristallen ska dessutom vara lusthöjande och kunna boosta vår sexualitet. Av den här kristallen får du kraft och energi till att orka. Den stora biten i kitet är perfekt att placera på ställen där du vistas och vill ha mer energi.

Citrinen är en riktig lyckosten om är fylld med peppande och glad energi. Den höjer ditt självförtroende, skickar good vibes only, och den sägs attrahera pengar och framgång. Bär den vid sociala sammanhang! Kristallen hjälper dig att släppa loss och ha kul. Den vill att du ska skratta och leka. Den stärker ditt självförtroende och tilliten till din egen förmåga.

Apelsin i eterisk olja är flyktig, söt, varm, klar och frisk! Doften står verkligen för SOL, ljus och värme och är ett självklart val i aromalampan eller diffusern under det mörka vinterhalvåret. Doften har en lugnande inverkan samtidig som den verkar upplyftande, ger sol och glädje till sinnet och kan vara ett stöd vid nedstämdhet, stress och oro. Oljan kan användas i hud/massage/badolja och tillsätts främst för sin positiva effekt på sinnet.


Låt det här vibrationshöjande och energigivande kitet stötta dig igenom årstidens mörker!