• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Rosa Botswana agat

  • 70 kr
  • 35 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Botswana agaten sägs påminna oss om att vara stilla och ha tillit när stormen river. Den ska ge klarhet till situationer och vara stöttande i att komma igång igen efter till exempel sjukdom eller stillastående. Den ska kunna skingra blockeringar och hjälpa oss att bli vårt bästa jag.

Hur kristallen kan hjälpa dig: Botswana agaten hjälper dig att uppnå din fulla potential. Den ska hjälpa dig att släppa dina rädslor och våga ge mer av oss själva. Kristallen är också bra för den impulsive! Dess energier gör nämligen att de där ogenomtänkta tankarna förblir just det – tankar. Ge gärna denna till någon som vill lyckas i sin trädgård, den sägs nämligen vara bra för trädgårdsarbete. Den ska också vara utmärkt för kärleksmagi.

Kristallens utseende och användning: Fina trumlade stenar i A-kvalité, ca 15-20 g. Det är en alldeles utmärkt vardagskristall att alltid ha med sig för att ta sig igenom dagarna på bästa sätt. Den håller oss nära jorden och hjälper oss att fokuserar på det som är viktigt i livet.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3