• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Ametist, trumlad

  • 25 kr
  • 8 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Ametist är mångas favoritkristall och det är inte svårt att förstå varför. Den lindrar stress, balanserar humörssvängningar, skingrar ilska och ångest. Dessutom är den skyddande mot stress och negativitet. Kristallen är mycket spirituell. Den stärker vår intuition och de gåvor vi fått.

Chakra:tredjeögat

Månadssten: Februari

Stjärntecken: Vattumannen, kräftan, jungfrun

Element: luft


Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Ametist hjälper dig att släppa taget om känslor som stress och ångest. Den är kristallernas ”lugn och ro”-kristall. Ametisten hjälper oss med att fokusera på våra känslor, men den kan också hjälpa dig att lyfta ditt sunda förnuft vid beslutsfattande.


Kristallens utseende och användning:

Ljusa ametister, ca 2cm. Jättefina! Perfket storlek för att bära med sig i fickan, väskan eller bh:n om du använder en sådan. Använd den vid meditation och för att komma ner i varv. Använd vid ritualer och cermonier för att tillkalla det högsta inom dig.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3