• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Labradorit, armband

  • 108 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Labradorit är en kristall som är extra bra för den som är lite blyg. Den höjer vårt självförtroende och plockar fram det bästa i oss. Labradorit sägs stärka vår inre kraft och låta oss skina som det ljus vi är. Den håller oss och vår energi skyddad och intakt samtidigt som den stärker vår intuition och våra andliga gåvor. Den hjälper oss att vara sanna mot oss själva.

Chakra: Hjärta och panna

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Den här kristallen är som din bästa vän, som bara vill dig ditt allra bästa. Kristallens energi gör det möjligt för dig att connecta inåt och bli trygg i dig själv. Den ger dig den där extra pushen till att våga vara ditt sanna, bästa, jag. Den du ska vara. Låt denna magiska kristall påminna dig om hur magisk du är – varje dag!

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3