• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Ljuslykta, Svart agat

  • 269 kr
  • 135 kr

I lager.
Dela

Svart agat

Kristallens egenskaper:

Den svarta agaten sägs beskydda dig från mot ondska men också ge dig tillgång till din egna kraft! Den tros hjälpa dig att få fatt i sanningar om dig själv, grundade i självinsikt och avslappning. Den skänker lugn och motverkar stress samt är en fin kristall att arbeta med i skeenden av förändring. Likt andra agater är det en kristall som utstrålar lugn.

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Med sina jordande energier sägs den svarta agaten hjälpa dig att komma ner i varv och hitta lugnet i dig själv. Den balanserar din energi, sänker stressnivån, för in balans och höjer din uthållighet i perioder som är extra tunga och jobbiga. Kristallen tros ge dig kraft att orka gå vidare.

Kristallens utseende och användning:

Den här vackra lyktan kan du placera vart som helst i ditt hem för att få jordande och lugna energier, men den är extra fin att ha i ditt space där du till exempel mediterar för att få hjälp att komma ner i varv. Den säga dessutom hjälpa dig att komma till insikter om ditt liv.

Dessa vackra lyktor är naturliga agatskivor som är fästa i en trästomme. När du tänder värmeljuset bakom agatskivan bildas ett vackert sken i agatens underbara mönster.

Kommer komplett med värmeljus.

 Storleken på agatskivorna varierar mellan ca 10-15 cm, liksom formen på agatskivan. Du väljer den lykta som tilltalar dig.