• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Palmstone Karneol 1

  • 300 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Karneol är en kristall som är fantastisk att bära med sig när man tappat sin kreativitet, eller känner att livet stagnerat i allmänhet. Karneolens energi hjälper oss nämligen att hitta tillbaka till livsglädjen. Den boostar vår kreativitet och vårt mod. Den sägs kunna hjälpa oss att känna oss starka, våga lyssna till vår magkänsla och utgå från vår egen sanning, Den ska även höja vår fysiska energi och är därför ett bra val om du till exempel vill börja motionera eller träna mer. Karneolen skyddar oss mot avundsjuka, rädsla och hat.

Chakra: rot och sakral
Stjärntecken: kräftan, lejonet, oxen, vädur, vågen, stenbock
Element: eld

Hur kristallen kan hjälpa dig: Håller du på att starta upp ett nytt projekt? Eller är du i full gång med nya livsvanor? Då är karneolen perfekt! Med sin positiva energi hjälper den till att öka kreativiteten, komma på nya idéer, få inspiration och hamna i flowet! Detta är verkligen en kristall för mod och styrka.

Kristallens utseende och användning: Fantastisk handsten från Madagaskar. Bär den med dig, placera den vid ditt work space, meditera med den, ha med den på träningspasset eller det viktiga mötet. Det är aldrig fel med en karneol!

Vikt: 168

Det är kristallen på bilden du köper.