• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Rökkvartsspets, rå stor

  • 499 kr
  • 250 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:
Rökkvartsen är en starkt beskyddande kristall. De kraftiga energierna sägs skydda mot all typ av negativ energi, göra oss av med energitjuvar, negativa tankemönster och energier vi inte vill ha i våra hem. Den absorberar den negativa energin och omvandlar den till positiv. Det är en starkt grundande kristall som hjälper oss att släppa på allt det vi inte längre vill bära på.

Stjärntecken: stenbocken, oxen, fiskarna, skytten
Element: jord
Chakra: Rot

Hur kristallen kan hjälpa dig: 
Det här är en kristall som vi tycker att alla borde ha i sin ficka eller väska för att skydda sig mot all negativ energi man kan möta på ute i världen. När du ska meditera är den fantastisk för sina grundande egenskaper och du kommer ha lättare att släppa taget om sådant som stör dig så att du blir mer lugn och harmonisk.

Kristallens utseende och användning: 
En mycket vacker spets som är perfekt att placera i hemmet för att hålla det renat från negativa energier. Det väger 360 g och är ca 13 cm. Det är spetsen på bilden du köper. 

-Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3