• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Svart opal, polerad

  • 75 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Opalen stärker individualiteten hos oss och hjälper oss med vårt personliga uttryck. Spontanitet, kreativitet, kärlek och passion är andra egenskaper kristallen sägs förstärka hos oss.

Hur kristallen kan hjälpa dig: Den hjälper dig att vara originell och vara dig själv! Kristallen hjälper dig att våga följa din passion, vara kreativ och spontan. Ta med dig din opal och bygg din egen framtid!

Kristallens utseende och användning: Små handstenar, ca 4-5 cm. Bär med dig kristallen, eller placera den där du alltid ser den, för att påminna dig själv om att du är unik och att ingen annan är som du. Meditera med den för att finna kraften att våga uttrycka det du vill och dig själv.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3