• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Energigivande Fredag 8/9-2023

  • 555 kr
I lager.
Dela

Breath work ● Meditation ● Kristaller
Var med på en Energigivande Fredag!

Vill du stärka relationen till dig själv och få mer balans i den hektiska vardagen? Då är du välkommen att fredagen den 5 maj kl. 19.00 avsluta din vecka tillsammans med oss, Mari från NaokoMeditation och Sanna från Mellickas.se. Under ca två timmar går vi igenom och ger dig redskap som du kan använda i din vardag för att minska stress, känna dig mer harmonisk och närvarande i stunden.  Mari guidar dig i breath work och meditation, tekniker som lugnar sinnet, sänker stressnivåer och gör dig mer närvarande i stunden. Sanna kommer förklara hur du kan använda kristaller för att komma i balans och harmoni samt hur de kan fungera som spirituellt verktyg för din personliga utveckling. Du kommer tillsammans med henne att få programmera en egen kristall för självkärlek, vilket innebär att du laddar din kristall med en intention/energi som du vill bära med dig för att stärka kärleken till dig själv.

Vår intention är att du lämnar oss med ett lugnt sinne, positiv energi och med ny kunskap som underlättar i en stressig vardag.

Plats: Plåtslagarvägen 89, Tullinge (Stockholm)

Pris: 555kr

Vad du får: En goodie bag innehållande bland annat kristaller, verktyg för att hantera stress, möjlighet att titta på olika kristaller och köpa dem du dras till, snacks och dryck, två timmar att bara fokusera på dig själv.

Inga förkunskaper krävs.

Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan.

Välj  digital leverans i kassan för denna produkt.