• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Magic Spell Incense

  • 55 kr

I lager.
Dela

Rökelsekoner i hög kvalité, inklusive rökelsehållare med ett pentagram.  15 rökelsekoner per förpackning. Välj mellan sex olika egenskaper:

PROTECTION: Opiumdoftande rökelsekoner för att åtfölja besvärjelser av skydd och vägledning. Använd denna rökelse för att skydda dig själv från negativ energi.

PROSPERITY: Lavendeldoftande rökelsekoner för att åtfölja besvärjelser av tillväxt, framgång och välstånd.  Använd denna rökelse för att attrahera välstånd, ambition och kraft

LUCK: Grönt te-doftande rökelsekoner som är perfekt för att åtfölja besvärjelser av lycka. Använd denna rökelse för att attrahera lycka, pengar och fertilitet.

LOVE: Rosdoftande rökelsekoner som är perfekt för att åtfölja besvärjelser av kärlek och romantik. Använd denna rökelse för att attrahera kärlek, sex och vitalitet.

HAPPINESS: Vit salvia-doftande rökelsekoner som är perfekt för att åtfölja besvärjelser av balans och lycka. Använd denna rökelse för att attrahera glädje, ny början och andlig tillväxt.

FRIENDSHIP: Blomdoftande rökelsekoner som är perfekt för att åtfölja besvärjelser av vänskap och förståelse. Använd denna rökelse för att attrahera vänskap och känslomässigt välbefinnande.


Var försiktig när du bränner och lämna aldrig tända rökelser utan uppsikt.