• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Manifestation, klarhet, fokus, andlig utveckling, fri energi, lösa upp blockeringar

  • 55 kr
I lager.
Dela

Bergkristall, trumlad


Kristallens egenskaper

Många menar att bergkristallen är kristallernas kristall för sina fantastiska egenskaper. Den ska kunna hjälpa oss att koppla upp oss mot vårt högre jag. Den är kraftfull vid healing, förstärker energier, intentioner och andra kristallers egenskaper. Kristallens energier hjälper oss att få klarhet, harmoni och balans. Den stärker din koncentrationsförmåga, ger mod och uthållighet, förstärker din aura och tar bort negativa energier.

Chakra: Alla
Månadssten: April

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Med sina starka energier är bergkristallen den självklara kristallen att använda vid dina ritualer och meditationer. Använd den när du programmerar andra kristaller med dina intentioner för att ge dem extra kraft. Använd den när du skriver dina mål för att få extra klarhet. Placera den på ditt skrivbord för att få mer koncentration och ork till att utföra ditt arbete. Med bergkristallen kan du även ren andra kristaller genom att ha dem liggandes tillsammans.

Kristallens utseende och användning: 

Härliga, trumlade bergkristaller som är underbara att hålla i! Perfekta att bära med sig i fickan eller väskan och passar fint i handen vid meditation.

Från Brasilien.