• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Rosmarin cineol eko, eterisk olja 10 ml

  • 79 kr
  • 71 kr
I lager.
Dela

Örtig och frisk doft. Denna oljan är den mildaste av cineoltypen och kamfertypen. Passar bra i bröstlinement och till muskelmassage.  Den fungerar aktiverande och cirkulationshöjande. Oljan har terapeutiska egenskaper som förbättrar koncentration, uppmärksamhet, minne och andra kognitiva förmågor.  Oljan är en uppvärmande och befriande afrodisiakum, den hjälper att öka energi och motivation i din vardag. Har en bra påverkan på hud- och skalpvård. Rosmarinoljan förbättrar tillstånd av fet hud genom att rena porerna på djupet och normalisera sebumbalans i huden. Huden blir mindre glansig och få en jämnare ton.

Använd inte rosmarin om du har högt blodtryck då den stimulerar blodcirkulationen. 

Magisk egenskap: Livslängd, minne, kärlek, sinnesnärvaro, läkning, rening.

Kan även användas i livsmedel.

Vetenskapligt namn: Rosmarinus officinalis Oil
Växtdel: Blad
Ursprungsland: Tunisien


De äkta eteriska oljorna är 100% rena och destillerade ur växter eller pressade ur citrusskal. De är noggrant utvalda av leverantörer från hela världen, de kommer från rätt botanisk växt och kontrolleras med moderna testmetoder. Alla våra eteriska oljor är märkta enligt gällande kemikalielagstiftning i EU. Crearome är ett av få företag i Skandinavien som ännu följer denna lagstiftning.

 

Eteriska oljor är små droppar med stora effekter. De är mycket koncentrerade, och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt. Vid överdosering kan de vålla skador! De får inte komma i direkt kontakt med slemhinnor och givetvis inte heller ögon. Använd dem ej outspädda direkt på huden.