• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Olibanum frankincense, eterisk olja 5 ml

  • 65 kr
  • 59 kr
I lager.
Dela

Olibanum frankincense eterisk olja - (rökelseträd)

Olibanum frankincense (rökelseträd) eterisk olja har en balsamisk, söt och medicinsk doft. Oljan är väldigt avslappnande och fantastisk vid meditation. Vi på Mellickas älskar att arbeta med olibanum frankencense för att grunda oss och vi har den alltid med oss vid våra ritualer. Tillsammans med lavendel och cederträ i en basolja, som tillexempel jojoba olja, är den enastående att använda under stressiga perioder för lugn och fokus. Den är bra för torr, mogen och oren hud. 

Viltväxande.

Magiska egenskaper: andlighet, meditation, astral styrka.


Vetenskapligt namn: Boswellia carterii oil.
Växtdel: Harts.
Ursprungsland: Indien.


De äkta eteriska oljorna är 100% rena och destillerade ur växter eller pressade ur citrusskal. De är noggrant utvalda av leverantörer från hela världen, de kommer från rätt botanisk växt och kontrolleras med moderna testmetoder. Alla våra eteriska oljor är märkta enligt gällande kemikalielagstiftning i EU. Crearome är ett av få företag i Skandinavien som ännu följer denna lagstiftning.

 

Eteriska oljor är små droppar med stora effekter. De är mycket koncentrerade, och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt. Vid överdosering kan de vålla skador! De får inte komma i direkt kontakt med slemhinnor och givetvis inte heller ögon. Använd dem ej outspädda direkt på huden.