• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Ylang ylang II, eko eterisk olja 5 ml

  • 79 kr
  • 71 kr
I lager.
Dela

Ylang ylang II eko eterisk olja

En mildare blomdoft som är omtyckt av de flesta. Oljan har en lugnande och avslappnande effekt. Dessutom ska den vara afrodisiakisk = lustförhöjande, både i kärlekslivet och livet i allmänhet. Anses vara bra vid irritation, ilska, frustration. Den är lugnande och används gärna i massageoljor för att kroppen och sinnet ska släppa spänningar och stress samt lindra oro och ångest. Därför är denna även fin att använda när du arbetar till exempel med dina skuggor.

Oljan är bra för alla hudtyper då den är talgbalanserande.

Magiska egenskaper: kärlek, fred, sex.

Vetenskapligt namn: Cananga odorata genuina Oil
Växtdel: Blom
Ursprungsland: Madagaskar


De äkta eteriska oljorna är 100% rena och destillerade ur växter eller pressade ur citrusskal. De är noggrant utvalda av leverantörer från hela världen, de kommer från rätt botanisk växt och kontrolleras med moderna testmetoder. Alla våra eteriska oljor är märkta enligt gällande kemikalielagstiftning i EU. Crearome är ett av få företag i Skandinavien som ännu följer denna lagstiftning.

 

Eteriska oljor är små droppar med stora effekter. De är mycket koncentrerade, och för att få glädje av dem skall de användas på rätt sätt. Vid överdosering kan de vålla skador! De får inte komma i direkt kontakt med slemhinnor och givetvis inte heller ögon. Använd dem ej outspädda direkt på huden.