• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Crazy lace agat, klot B

  • 678 kr
  • 339 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Crazy lace är en agat som kallas även Mexikansk agat och hittas i Mexico. Likt andra agater tros den bringa lugn men den står också för styrka, kraft och glädje. Den har beskyddande egenskaper och sägs vara stärkande för din personlighet och bidra till harmoni.

Chakra: Tredje ögat

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Crazy lace är kristallen för dig som behöver hjälp att hitta tillbaka till skrattet. Kristallen sägs komma med glädje och inre styrka, kunna hjälpa dig att slappna av, stärka din självkänsla, samt hjälpa dig att bearbeta och utmana dina rädslor så att de inte styr dig. Kristallen ska bringa en känsla av stabilitet då den jordar dig och inger ett lugn. Den sägs vara extra bra att bära i tider av beslutsfattning, då tros den hjälpa dig att fatta de rätta besluten.

 

Kristallens utseende och användning:

Vackert klot som passar i vilket hem som helst. Placera det i ditt egna space för att bidra med lugn och harmoni vid tillexempel meditation, eller varför inte i badrummet för att få en extra glädjeboost på morgonen? Eftersom den tros kunna lugna spända atmosfärer så är det även ultimat kristall att ha tillexempel på arbetsplatsen där du arbetar tillsammans med andra för att bidra till en harmonisk och lugn arbetssituation.


Detta klot är ca 5,5 cm stort och väger 219 g. Det är kristallen på bilden du köper.
Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3