• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Fluorit spets D

  • 400 kr
  • 200 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Regnbågsfluorit sägs höja koncentrationen, fokuset och kreativiteten. Den hjälper dig att följa flowet och vara i förändringen. Den sägs höja ditt medvetande och hjälpa dig att skapa ordning i situationer av kaos. Den ger dig klarhet, höjer din intuition, samt hjälper dig att se förbi illusionen och se sanningen. Den hjälper dig att fatta beslut utifrån den information du har på ett objektivt sätt.

Chakra: Alla beroende på färg
Stjärntecken: fiskarna, stenbocken, jungfrun, tvillingarna
Element: det beror på vilka färger din kristall har: rött - jord, gult - eld,  grönt/blått - vatten, lila/vitt/genomskinlig - luft.

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Regnbågsfluorit är den ultimata kristallen att ha vid ditt workspace, vare sig om du jobbar eller pluggar. Den hjälper kreativiteten att flöda och om du kör fast hjälper dess energier dig att välja rätt väg. Med den här kristallen vid din sida blir inget problem för stort. Den stärker din intuition så att du vet precis vad du behöver göra. Av den anledningen är den också en fin kristall att meditera tillsammans med för att finna lösningar på problem.

Kristallens utseende och användning: 

Kristallspetsar, eller torn som de också kallas, är ultimata för att rikta energier. Meditera tillexempel med spetsen riktad mot dig för att boosta dig med kristallens goda egenskaper, och meditera med spetsen från dig för att låta kristallen dra ut oönskade energier.

Tack vare sin starka förmåga att rikta energier är spetsar även perfekta att använda vid dina ritualer och manifestationer. Det sägs att ens drömmar och önskningar ska bli verklighet snabbare när du arbetar med spetsar!


Denna regnbågsfluoritspets från Brasilien är ca 10.5 cm hög.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3