• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Grön kalcit

  • 45 kr
  • 23 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Grön kalcit är dels en manifesteringskristall, dels en riktig hjärtöppnare som hjälper oss att bejaka vår osjälviskhet. Den tros samtidigt skydda vårt hjärta då den hjälper oss att släppa ut negativ energi från vårt aurafält. Kristallen sägs stärka vår kontakt med naturen och hjärtchakrat vilket i förlängningen leder till känslomässig balans. Då kan vi öppna upp för överflöd och framgång.

Chakra: hjärtat
Element: vatten
Stjärntecken: lejonet, jungfrun, vattumannen, fiskarna

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Den gröna kalciten sägs hjälpa dig att stärka din självkänsla, samt dragningskraften för det du önskar manifestera. Den ska också göra det lättare för dig att släppa taget om gamla mönster och beteenden som inte gynnar dig, för att en ny du ska kunna få ta plats. Det är detta som gör den gröna kalciten till din ”dream big” kristall.

Kristallens utseende och användning:

Råa bitar grön kalcit från Mexico. De väger ca 10-15g och är omkring 3 cm.  De är perfekta att bära med sig.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3