• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Lapis Lazuli, cuddles

  • 99 kr
  • 50 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Lapis Lazuli är en mycket andlig kristall. Den tros ha använts av människan i sitt andliga arbete i över 6000 år. Den öppnar upp tredje ögat och halschakrat och ger dig kraft och energi. Kristallen står för sanning och klarhet och ökar vår mediala förmåga.

Chakra: tredje ögat, halsen
Stjärntecken: jungfru, skorpinjon, skytt
Element: vatten och luft

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Då Lapis Lazuli arbetar med ditt tredje öga och ditt halschakra är den en kristall som sägs hjälpa dig att kommunicera och hålla din koncentration. Det är den ultimata kristallen för att stärka och arbeta med dina mediala förmågor och den stärker ditt självförtroende och ger dig styrka. Den ska vara en dörröppnare till andra dimensioner och ditt inre seende.

Kristallens utseende och användning:

Dessa vackra cuddlestones i Lapis Lazuli från Afghanistan är perfekta att bära med sig i väskan eller fickan. Bär den med dig för att påminna dig själv om att du är en del av något större Bär den med dig för att stärka dig själv och komma ihåg ditt värde. Bär den med dig för att lättare stå i kontakt med dina guider och skyddsänglar. Meditera med kristallen och ha den med dig vid ditt mediala arbete för att lättare ta kontakt och koppla upp dig mot andevärlden.Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3