• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Ametistkluster A

  • 475 kr
  • 238 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper

Ametist är mångas favoritkristall och det är inte svårt att förstå varför. Den lindrar stress, balanserar humörssvängningar, skingrar ilska och ångest. Dessutom är den skyddande mot stress och negativitet. Kristallen är mycket spirituell. Den stärker vår intuition och de gåvor vi fått.

Chakra:tredjeögat

Månadssten: Februari

Stjärntecken: Vattumannen, kräftan, jungfrun

Element: Luft

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Ametist hjälper dig att släppa taget om känslor som stress och ångest. Den är kristallernas ”lugn och ro”-kristall. Ametisten hjälper oss med att fokusera på våra känslor, men den kan också hjälpa dig att lyfta ditt sunda förnuft vid beslutsfattande.

Du kan även använda klustret till att rena andra kristaller och föremål.

Kristallens utseende och användning: 

Underbara kluster från Brasilien. Kluster har en högre vibration då den består av många små kristaller. Om du placerar ett kluster i ditt hem eller på kontoret så låter du kristallens energi flöda åt alla håll. Ametisten är utmärkt att ha i sitt sovrum för att skapa lugn och harmoni. Använd den vid meditation och för att komma ner i varv. Vid ritualer och ceremonier för att tillkalla det högsta inom dig. 

Det är kristallen på bilden du köper.
Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3