• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Larvikit spets B

  • 310 kr
  • 155 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Kristallen larvikit kallas för logikerns kristall då den ska kunna hjälpa dig att fatta beslut utifrån högre perspektiv. Samtidigt ska den hjälpa dig att få en djupare kontakt med din magkänsla och intuition och låter dessa styra mer än dina känslor. Larvikiten sägs dessutom rena din fysiska kropp med sin energi.

Stjärntecken: Vattumannen
Chakra: Bas & tredje ögat

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Larvikit är en kristall som ska ha beskyddande energier  och som sägs vara mycket grundande. Den ska vara utmärkt att ha i sin kreativa hörna då den kan hjälpa dig att grunda dig och på så sätt låta din inre kreativitet och kraft flöda fritt. Den ska stärka din självkänsla och ta bort negativa energier, alltså perfekt för att boosta kreativiteten.  Om du har inlärningsproblem så sägs larvakiten även kunna hjälpa med dessa. Den stimulerar dina inrre visioner och ökar dina andliga förmågor.

Kristallens utseende och användning:

Kristallspetsar, eller torn som de också kallas, är ultimata för att rikta energier. Meditera tillexempel med spetsen riktad mot dig för att boosta dig med kristallens goda egenskaper, och meditera med spetsen från dig för att låta kristallen dra ut oönskade energier.

Tack vare sin starka förmåga att rikta energier är spetsar även perfekta att använda vid dina ritualer och manifestationer. Det sägs att ens drömmar och önskningar ska bli verklighet snabbare när du arbetar med spetsar!


Denna spets är från Norge och är ca 9 cm hög.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3