• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Lepidolit, no worry stone

  • 110 kr
  • 55 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper

Lepidolit är en kristall som innehåller spår av litium, en mineral som används i bland annat humörs stabiliserande mediciner. Därför sägs den vara en mycket bra kristall att ha vid depressioner och ångest. Kristallen kan vara ett bra stöd vid förändringar och kan hjälpa oss att förstå och se anledningen bakom negativa erfarenheter. Lepidoliten hjälper oss också att finna ro och hitta tilliten inom oss själva, samt att vara uppriktiga och ärliga. Den lär kunna balansera våra känslor.

Chakra: tredje ögat, hjärta
Stjärntecken: vågen, tvillingarna, kräftan
Element: luft

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Kristallen sägs kunna vara ett stöd om du vill koppla upp dig till dina drömmar när du sover så att du kan lära dig av dem, eller om du bara vill komma till ro. Lepoidolit ska vara kraftigt lugnande och stöttande och perfekt om du har ångest och oro. Kristallen kan också vara ett fint stöd för till exempel nyblivna föräldrar eller någon som behöver hjälp med att stabilisera sitt humör.

Kristallens utseende och användning: 

Underbara no worry stenar. Bär en No worry sten i fickan eller ha den i handen. Dessa hjärtan har en fördjupning som tummen passar i. Gnugga stenen för att dämpa oro eller ta till dig stenens energier.  Bär den med dig, framför allt vid tillfällen då du vet att du kommer att utsättas för stress. Till exempel vid jobbigare läkar- eller tandläkarbesök.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3