• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Vit Aventurin, trumlad

  • 40 kr
  • 20 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Denna skimrande och otroligt vackra kristall kallas även för silver aventurin och är full av glimmerinneslutningar som får den att gnistra. Den skimrande stenen sägs återspegla vår själ och tros därför hjälpa oss med vår självreflektion. Den vita aventurinen är en kristall för självkärlek och ska med sina vibrationer kunna hjälpa oss med känslomässigt läkande, inre frid, acceptans och att följa sitt eget hjärta.


Stjärntecken: Väduren

Chakra: Alla


Hur kristallen kan hjälpa dig: Det här är kristallen som kan hjälpa dig i din personliga utveckling. Den sägs hjälpa dig att acceptera det du behöver acceptera och att följa din personliga vision. Om du är stressad ska den vita aventurinen kunna hjälpa dig att rensa sinnet och vända fokus till dig själv – för att du ska kunna ge dig själv det du behöver och ta hand om dig själv. När du behöver arbeta med din själsliga och andliga utveckling är det en vit aventurin du vill ha.


Kristallens utseende och användning: Dessa vackra, skimrande kristaller kommer från Sydafrika. De är perfekta att bära med sig i fickan till exempel. Meditera med kristallen för att få kontakt med din själ och få fatt i vad du behöver jobba med. Bär den med dig för att påminna dig själv om hur vacker du är och att du är värd allt.Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3