• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Rosenkvartsstav

  • 850 kr
  • 425 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: 
Rosenkvarts är känd för sina kärleksfulla vibrationer. Kristallen fyller våra hjärtan med kärlekens energi och hjälper oss att omvandla negativitet till kärlek. Rosenkvartsen öppnar verkligen upp för villkorslös kärlek till dig själv. Då kan du även ge kärlek till andra. Rosenkvarts passar alla. Barn som vuxna.

Chakra: Hjärta, navel, rot
Elemnet: vatten
Månadssten: Oktober
Stjärntecken: Skorpinjonen, fiskarna

Hur kristallen kan hjälpa dig: 
Rosenkvarts hjälper dig att ta sig igenom kriser i livet och drar till sig kärlek. Bär den med dig, sov med den för att få fina drömmar, ha den i badrummet för att sprida självkärlek, ge den till någon som är ledsen, koppla av med den, ja - bara fantasin sätter gränser. Ett måste i varje kristallsamling.

Kristallens utseende och användning: 

Underbara stavar i rosenkvarts i hög kvalité från Brasilien. Stavar är den ultimata formen på kristall när du jobbar med ritualer och spells. För in mer kärlek i din ritual med en rosenkvartsstav. Stavarna är ca 16 cm långa och väger ca 125-135 g. 


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3