• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Ametist, armband facettslipning

  • 235 kr
  • 118 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

 Ametist är mångas favoritkristall och det är inte svårt att förstå varför. Den lindrar stress, balanserar humörssvängningar, skingrar ilska och ångest. Dessutom är den skyddande mot stress och negativitet. Kristallen är mycket spirituell. Den stärker vår intuition och de gåvor vi fått.

Chakra:tredjeögat
Månadssten: Februari
Stjärntecken: Vattumannen, kräftan, jungfrun
Element: luft

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Ametist hjälper dig att släppa taget om känslor som stress och ångest. Den är kristallernas ”lugn och ro”-kristall. Ametisten hjälper oss med att fokusera på våra känslor, men den kan också hjälpa dig att lyfta ditt sunda förnuft vid beslutsfattande.

Kristallens utseende och användning: 

Bär ametist för att bli mer stresstålig och harmonisk. 

Facettslipade ametistpärlor. Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3