• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Snöflingeobsidian, armband

  • 99 kr
  • 50 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:

Detta är en kristall som sägs balansera din kropp, ditt sinne och din själ. Den här kristallen sägs också hjälpa oss att sluta bry oss om vad andra säger om oss, men också hjälpa oss att bry oss mindre om andra på ett negativt sätt. Den hjälper oss att ge upp våra masker, hjälper oss våga visa vilka vi är och bejaka våra känslor. Kristallen kan hjälpa oss öppna upp för både kärlek och skönhet och den hjälper oss att fokusera och få klarhet.

Chakra: Bas

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Känner du dig ur balans? Kanske vilsen? Låt då snöflingeobsidianen hjälpa dig att sortera ut vilka känslor som är äkta och vilka som spelar dig ett spratt. Med sin energi kan den här kristallen hjälpa dig att upptäcka tankemönster hos dig själv som känns gamla, tråkiga och rent av otrevliga. Den kan hjälpa dig att släppa ut sådant som du behöver göra dig av med och hjälpa dig att hitta balans i livet. Kristallen hjälper dig att få klarhet och bli en bättre version av dig själv.

Kristallens utseende och användning:

Snöflingeobsidianen vill du bära för att vara självmedveten. Den hjälper dig att vara balanserad och se till så att du har fokus på rätt saker. Den hjälper dig att vara sann mot dig själv och låta alla dina sidor få ta plats.

Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3