• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Blå apatit, armband

  • 159 kr
  • 80 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Dela

Kristallens egenskaper:
Den här kristallen hjälper dig att komma igång! Den kan lösa upp likgiltighet, tillfälliga depressioner och negativitet. Den kan hjälpa dig tillbaka till rätt spår. Den sägs bringa kärlek, harmoni och fred. Den främjar personlig utveckling och styrka, samt hjälper dig att växa i din andliga utveckling genom kärlek. Apatiten vill se dig lyckas och pushar dig åt rätt håll! 

Chakra: tredje ögat och kronchakrat
Stjärntecken: kräftan och lejonet
Element: luft

Hur kristallen kan hjälpa dig: 
Apatit är en framgångskristall. Det är kristallen du vill ha med dig när du sätter dina mål, behöver inspiration och hitta din inre kraft.

Kristallens utseende och användning: 

Chiparmband av blå apatit. Armbandet är tillverkat av elastisktråd som är känslig för temperaturväxlingar. Så tänk på att inte duscha eller bada med ditt armband så håller det längre.

Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3