• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Svart månsten, trumlad

  • 45 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper

Månstenen sägs vaka över oss och vägleda oss igenom mörkret till ljuset, precis så som månen guidar oss med sitt sken i natten. Det är en kristall med feminina energier som hjälper oss att ha tålamod och tillförsikt. Den stärker vår inre visdom och vår intuition. Hjälper oss med beslutsfattande, att släppa taget och arbeta i ljuset. Den är rogivande, balanserande och kan hjälpa oss i att utveckla våra mediala förmågor.

Den svarta månstenen symboliserar mörkermånen och nymånen. Energin från kristallen är stark och positiv och den vill få oss att våga göra nya saker.

Hur kristallen kan hjälpa dig: 

Den svarta månstenen är ultimat att ha med sig vid förändring och nystart. Kristallen öppnar upp för nya möjligheter och hjälper oss att släppa det gamla.

Kristallens utseende och användning: 

Små fina svarta månstenar i hög kvalitet (AA) från Bereketa, Tulear Madagaskar. Använd svart månsten vid manifestationer och nymåne ritualer - dess energi är perfekt för detta. Bär den med dig när du är i startgropen för något nytt!


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3