• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Orange kalcit, rå

  • 35 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper: Den orangea kalciten sägs kunna hjälpa oss att överkomma depression, likgiltighet och nedstämdhet. Den lär även stimulera kontakt och kommunikation mellan den spirituella och fysiska kroppen. Kristallen ska dessutom vara lusthöjande och kunna boosta vår sexualitet. Av den här kristallen får du kraft och energi till att orka.

Chakra: Solarplexus, Sacral

Hur kristallen kan hjälpa dig: Vi alla kan nog känna att vi tappar bort oss själva, och kontakten till vårt inre ibland. Då kan den orangea kalciten hjälpa oss att re-connecta med vår spiritualitet. Den härliga energin som kristallen sprider sägs påverka vårt självförtroende och hjälpa oss att släppa loss. Du kan bära med dig stenen under perioder som kan vara tuffa. Den kan även användas under meditation och i olika ritualer. Placera den i sovrummet för att boosta din sexualitet eller på något annat ställa i ditt hem där du vill ha glada och positiva vibes.


Kristallens utseende och användning: 

Lagom stora råa bitar från Mexico som är enkla att bära med sig och som är lagom stora för att till exempel meditera med.

Vikt: ca 20-30 g
Storlek: ca 3 cm


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former,olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller deffekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3