• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Amazonit, trumlad små

  • 20 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:

Amazonit är en kristall som ska hjälpa dig att formulera dina tankar och känslor så att du kan uttrycka dem utan att bli överväldigad. Denna kristall sägs hjälpa dig att öppna ditt halschakra som gör det lättare för dig att tala din sanning. Dess energier är femenina och ska hjälpa dig finna balans och stöd.

Chakra: Hjärta, Hals

Hur kristallen kan hjälpa dig:

Sjunger du? Spelar teater? Är beroende av din röst? Då är amazonit absolut en kristall för dig. Är du egenföretagare som behöver kommunicera ditt driv och din sak med passion och pondus? Eller studerar du och behöver kraften att delta mer självsäkert på seminarium och föreläsningar? Kanske vill du känna dig mer trygg och säker på en redovisning eller arbetsintervju? Ja, då är det amazonit du vill bära med dig. Dess vibrationer sägs nämligen hjälpa dig att formulera dig på ditt bästa och vassaste sätt!

Kristallens utseende och användning: Mindre trumlade kristaller, ca 2-3 cm, från Moçambique. Perfekta att bära med sig under dagen i till exempel fickan eller väskan. 

Vikt: ca 5-10g


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3