• Leveranstid 3-5 vardagar, frakt från 58 kr
Säkrabetalningar

Angel Aura, trumlad

  • 179 kr
  • 90 kr
I lager.
Dela

Kristallens egenskaper:
Angel Aura är en kristall som ska ha upplyftande egenskaper på vårt humör. Den ska påminna oss om att följa vår intuition och våra drömmar. Den har höga vibrationer vilket hjälper dig i all typ av andligt arbete.

Chakra: Alla

Hur kristallen kan hjälpa dig:
Låt Angel Auran bli din bästa vän! Bär med dig dess positiva energi i fickan eller väskan och åt dig fyllas av dess upplyftande vibes. Perfekt alla dar i veckan, men speciellt de dagar då du känner att du vaknar trött och inte särskilt glad. Den är en riktig stämningshöjare och påminner dig om att följa dina drömmar! Tack vare sin helande energi menar man att personer som kämpar med ångest, panikångestattacker, fobier och liknande kan bli hjälpt av denna kristall och dess lugnande och stöttande energier.

Kristallens utseende och användning:
Kristallens höga vibrationer gör den ultimat att arbeta med vid manifestation och meditation. Den sägs hjälpa oss att komma närmare våra änglaguider och omge oss av en kärleksfull energi.

Angel aura är bergkristall som blivit behandlade med ädelmetaller. Dessa är från Arizona, USA.

Vikt: ca 15-20 g


Kristaller är produkter skapade av naturen. Därför är ingen den andra lik. Sprickor, färgskiftningar, storlekar, former, olikheter, etc. är så som varje unik kristall är skapad och inte ett tecken på att den är skadad eller defekt. Lita på att din kristall har hittat hem till just dig av en speciell anledning <3